Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 19463

Ingredience

40 g Cibule
125 ml Hovězí vývar základní
1 kávová lžička Kmín celý
600 g Lišky čerstvé
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
60 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Ocet kvasný lihový
1 kávová lžička Sůl
200 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 287 kcal
Kilojoule 1 201kJ
4% Sacharidy 15 g
31% Tuky 23 g
16% Sodík 320 mg
12% Bílkoviny 7 g

Lišky nakyselo postup přípravy receptu:

1

Čerstvé lišky očistíme a nadrobno nakrájíme.

2

V kastrole na rozehřátém másle zpěníme oloupanou, najemno nakrájenou cibuli, přidáme lišky, osolíme, okmínujeme a podlijeme trochou vývaru. Dusíme tak dlouho, až houby změknou a šťáva se zčásti vysmahne.

3

Potom přilijeme smetanu rozkvedlanou s hladkou moukou, povaříme a nakonec pokrm ochutíme octem a solí.

4

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept