Recept

Polévka z ryzců - falešná račí polévka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 19469
Kategorie: Zahuštěné polévky

Ingredience

100 g Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
60 g Máslo čerstvé
60 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 kávová lžička Petržel - nať
600 g Ryzce čerstvé
0,5 kávová lžička Sůl
1,5 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 346 kcal
Kilojoule 1 450kJ
6% Sacharidy 20 g
33% Tuky 25 g
74% Sodík 1 g
33% Bílkoviny 19 g

Polévka z ryzců - falešná račí polévka postup přípravy receptu:

1

Čerstvé ryzce očistíme, nadrobno nakrájíme a podusíme v kastrole na rozehřátém másle doměkka. Během dušení občas zamícháme.

2

Měkké ryzce poprášme hladkou moukou, osmahmeme, postupně podléváme studeným vývarem a povaříme.

3

Nakonec do zhoustlé polévky přidáme našikmo nakrájené fazolky podušené na másle s nasekanou petrželkou. Polévku podle chuti osolíme a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept