Jednoduchý recept

Bramborová kaše s uzenou rybou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 19486
Kategorie: Přílohy

Ingredience

80 g Angrešt
650 g Brambory
2 kávová lžička Citronová šťáva
1 ks Citrony
1 polévková lžíce Kapary
1 polévková lžíce Kopr sterilovaný
300 g Makrela uzená
1 ks Okurky nakládané
1 špetka Pepř 4 barev
1 špetka Sůl
2 l Voda pitná
2 polévková lžíce Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 330 kcal
Kilojoule 1 380kJ
8% Sacharidy 29 g
20% Tuky 15 g
62% Sodík 1 g
42% Bílkoviny 24 g

Bramborová kaše s uzenou rybou postup přípravy receptu:

1

Nejprve připravíme všechny suroviny. Oloupeme a uvaříme brambory ve slané vodě doměkka. Vodu slijeme a brambory necháme okapat.

2

Uzenou makrelu zbavíme kůže a kostí, maso rozebereme na menší části.

3

Uvaříme angrešt. Vaříme maximálně sedm minut.

4

Okurku i kopr nakrájíme najemno.

5

Do mixéru dáme ještě teplé brambory a maso z makrely. Mixujeme asi půl minuty. Přidáme uvařený angrešt, citrónovou šťávu, zakysanou smetanu a opravdu velmi krátce promixujeme.

6

Do kaše nyní opatrně ručně vmícháme kousky okurky, kopru, kapary a podle chuti sůl a pepř.

7

Kaši rozdělíme na porce, ozdobíme plátkem citrónu a servírujeme jako předkrm s toustovým chlebem nebo jako přílohu k masům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept