Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 19502
Kategorie: Brambory

Ingredience

750 g Brambory vařené ve slupce
1 stroužek Česnek
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Muškátový květ
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí
100 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 300 kcal
Kilojoule 1 257kJ
10% Sacharidy 36 g
17% Tuky 12 g
34% Sodík 673 mg
15% Bílkoviny 8 g

Chorvatské brambory postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, nadrobno pokrájenou cibuli chvíli podusíme na másle spolu s nasekanou petrželkou. Přidáme ve slupce uvařené, oloupané, na kolečka nakrájené brambory, osolíme, okořeníme muškátem a ochutíme prolisovaným česnekem. Vše chvíli dusíme, nakonec přilijeme víno se žloutky a krátce povaříme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept