Recept

Smažené fazolové lusky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 19504
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

2 hrst Fazolové lusky zelené
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
100 ml Olej stolní
4 ks Rajčata
2 polévková lžíce Sodovka
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 591 kcal
Kilojoule 2 473kJ
4% Sacharidy 13 g
75% Tuky 56 g
14% Sodík 288 mg
18% Bílkoviny 10 g

Smažené fazolové lusky postup přípravy receptu:

1

Čerstvé fazolové lusky očistíme, omyjeme a osušíme.

2

Z vajec, sodovky, hladké mouky a soli umícháme těstíčko jako na kapání a fazolové lusky v něm namáčíme. Vkládáme je na pánev do rozpáleného oleje a smažíme dozlatova.

3

Usmažené fazolové lusky necháme okapat na papírové utěrce.

4

Podáváme obložené omytými, na kolečka nakrájenými rajčaty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept