Jednoduchý recept

Treska s pikantním červeným pestem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 21 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 16 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (15%)
ID receptu: 19509
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

1 stroužek Česnek
1 ks Chilli paprička
1 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
400 g Passata (drcená rajčata)
1 polévková lžíce Petržel kudrnka
180 g Rajčata
800 g Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 208 kcal
Kilojoule 868kJ
2% Sacharidy 5 g
4% Tuky 3 g
7% Sodík 145 mg
67% Bílkoviny 38 g

Treska s pikantním červeným pestem postup přípravy receptu:

1

Vše kromě tresky, petržele a soli rozmixujeme na hladké pesto. 4 filety z tresky potřeme připraveným pestem a vložíme péct na 16 minut do trouby, vyhřáté na 180°C.

2

Podáváme posypané sekanou petrželkou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept