Treska s pikantním červeným pestem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 21 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Treska s pikantním červeným pestem
Celkový čas: | 21 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 16 minut |
Autor: | birka |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (15%) |
ID receptu: | 19509 |
Kategorie: | Hlavní chod |
Ingredience
1 stroužek | Česnek |
1 ks | Chilli paprička |
1 polévková lžíce | Olej olivový extra panenský |
400 g | Passata (drcená rajčata) |
1 polévková lžíce | Petržel kudrnka |
180 g | Rajčata |
800 g | Treska aljašská |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 5g |
---|---|
Cholesterol | 74,0mg |
Draslík | 928,5mg |
Vláknina | 4g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,9mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 16,2mg |
Vitamín E | 1,5mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Chilli paprička, Rajčata, Treska aljašská mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Olej olivový extra panenský, Passata (drcená rajčata), Petržel kudrnka mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Treska s pikantním červeným pestem postup přípravy receptu:
1 | Vše kromě tresky, petržele a soli rozmixujeme na hladké pesto. 4 filety z tresky potřeme připraveným pestem a vložíme péct na 16 minut do trouby, vyhřáté na 180°C. |
2 | Podáváme posypané sekanou petrželkou. |
Poznámka
Servírujeme teplé.