Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 19525
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

2 ks Ančovička - filety
2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 polévková lžíce Kapary
20 g Máslo čerstvé
300 g Mozzarella
100 ml Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
4 polévková lžíce Strouhanka
0,5 kávová lžička Sůl
3 ks Vejce slepičí
16 krajíc Veka

Nutriční hodnoty jedné porce

43% Kalorie 844 kcal
Kilojoule 3 533kJ
16% Sacharidy 57 g
70% Tuky 53 g
36% Sodík 724 mg
62% Bílkoviny 35 g

Mozzarellové řezy postup přípravy receptu:

1

Ančovičky nasekáme, promícháme s nasekanou petrželkou, přidáme kapary, citronovou šťávu, vše chvíli podusíme na másle. Odstavíme z plotny.

2

Mozzarellu nakrájíme na 8 plátků, vždy 1 plátek vložíme mezi dva krajíčky veky, které namáčíme v rozkvedlaných, osolených a opepřených vejcích. Nakonec řezy obalíme ve strouhance a po obou stranách do zlatova osmažíme v rozehřátém oleji.

3

Pokrm upravíme na talíře, ihned podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept