Jednoduchý recept

Vepřové plátky na bílém víně a šalvějovém pestu

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (15%)
ID receptu: 19536

Ingredience

25 g Mandle
5 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
1 špetka Sůl
800 g Vepřová panenka
100 ml Víno bílé
1 stroužek Česnek
2 polévková lžíce Šalvěj čerstvá

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 405 kcal
Kilojoule 1 693kJ
1% Sacharidy 4 g
29% Tuky 22 g
27% Sodík 538 mg
81% Bílkoviny 45 g

Vepřové plátky na bílém víně a šalvějovém pestu postup přípravy receptu:

1

Do mixéru dáme šalvěj, mandle, sýr, česnek a 2 lžíce oleje, mixujeme 20 minut.

2

Nakrájíme si z masa 16 plátků. Na 8 naříznutých plátků rozetřeme pesto a přiklopíme, také naříznutými, zbylými plátky.

3

Na velké pánvi v rozehřátém oleji smažíme 3 minuty z každé strany, osolíme a opepříme.

4

Přilijeme víno a necháme 4 minuty vařit, v polovině vaření otočíme.

Poznámka

Podáváme s oblíbeným salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept