Jednoduchý recept

Obohacené bylinkové máslo

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 19537
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

0,5 kávová lžička Bazalka
200 g Máslo čerstvé
20 g Olej olivový extra panenský
0,5 kávová lžička Oregano sušené
0,5 kávová lžička Saturejka
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 331 kcal
Kilojoule 1 384kJ
0% Sacharidy 1 g
49% Tuky 37 g
4% Sodík 78 mg
1% Bílkoviny 0 g

Obohacené bylinkové máslo postup přípravy receptu:

1

Do změklého másla pomalu šlehačem vmícháme panenský olivový olej. Máslo i olej musí mít pokojovou teplotu.

2

Do našlehaného másla přisypeme sušené bylinky. Bazalku, oregáno a saturejku. Šlehačem bylinky do másla lehce vmícháme. Máme-li bylinky čerstvé, musíme je předtím rozsekat na velmi jemno. Bylinky můžeme pro různé příležitosti obměňovat.

3

Nakonec osolíme a dáme ztuhnout do ledničky.

Poznámka

Podáváme rozetřené na pečivu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept