Jednoduchý recept

Palačinky plněné vepřovým mletým masem a parmezánem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (15%)
ID receptu: 19541

Ingredience

2 ks Cibule
200 g Houby čerstvé
300 ml Mléko polotučné
125 g Mouka pšeničná hladká T 650
3 polévková lžíce Olej olivový
400 g Passata (drcená rajčata)
1 špetka Pepř černý mletý
4 ks Rajčata
50 g Sýr Parmezán
3 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí
350 g Vepřové maso mleté
1 kávová lžička Šalvěj čerstvá

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 270 kcal
Kilojoule 1 132kJ
6% Sacharidy 21 g
19% Tuky 14 g
11% Sodík 229 mg
29% Bílkoviny 16 g

Palačinky plněné vepřovým mletým masem a parmezánem postup přípravy receptu:

1

Palačinky: do misky prosejeme mouku, přidáme vejce, dvě špetky soli, šleháme a pomalu přiléváme mléko. Přikryté necháme odpočinout 20 minut.

2

Do rozehřáté pánve dáme lžíci oleje a smažíme na něm cibuli doměkka, přidáme houby, promícháme. Přidáme maso, šalvěj, passatu a necháme vařit 15 minut, osolíme, opepříme a často mícháme.

3

8 palačinek smažíme na pánvi se zbylým olejem. Na každou palačinku dáme masovou směs a zarolujeme. Naskládáme do zapékací misky, ozdobíme plátky rajčat a strouhaným parmezánem. Dáme na 15 minut zapéct do trouby vyhřáté na 180 °C.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept