Jednoduchý recept

Italské burgery

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 21 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 16 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (15%)
ID receptu: 19544

Ingredience

4 ks Bulky toastové
500 g Hovězí maso mleté
2 polévková lžíce Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
25 g Rajčata sušená sterilovaná
50 g Salát ledový
50 g Strouhanka
30 g Sýr Parmezán
7 g Sůl
2 polévková lžíce Tymián čerstvý
1 ks Vejce slepičí
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 288 kcal
Kilojoule 1 206kJ
3% Sacharidy 11 g
16% Tuky 12 g
51% Sodík 1 g
59% Bílkoviny 33 g

Italské burgery postup přípravy receptu:

1

Mleté maso smícháme se strouhankou, tymiánem, sušenými rajčaty, parmezánem, česnekem, vejcem, solí a pepřem. Dobře promícháme.

2

Ze směsi uděláme 4 kuličky, lehce je splácneme a potřeme troškou oleje (cca 1 kávová lžička).

3

Smažíme na oleji na rozpálené pánvi 4 minuty z každé strany.

4

Rozpečeme 4 bulky, rozřízneme a poklademe listy salátu, na ně položíme burgery a přiklopíme druhou částí bulky.

Poznámka

Můžeme použít jakýkoli druh bulky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept