Ředkvičky s míchaným vejcem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Ředkvičky s míchaným vejcem
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 5 minut |
Autor: | Urbanová Urbanová |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (16%) |
ID receptu: | 19548 |
Kategorie: | Teplé předkrmy |
Ingredience
20 g | Máslo čerstvé |
160 g | Ředkvička |
1 špetka | Sůl |
2 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
9% Kalorie 169 kcal
Kilojoule 708kJ
1% Sacharidy 3 g
19% Tuky 14 g
11% Sodík 229 mg
14% Bílkoviny 8 g
Uhlovodany | 3g |
---|---|
Cholesterol | 257,3mg |
Draslík | 264,1mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 288,1mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 11,8mg |
Vitamín E | 0,6mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 12,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Ředkvička, Sůl, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Ředkvičky s míchaným vejcem postup přípravy receptu:
1 | Nakrájené ředkvičky osmahneme na tuku, přidáme vejce a sůl a mícháme, než se vejce srazí. |