Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (30%)
ID receptu: 1955
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

2 kávová lžička Kečup
100 g Majolka
40 g Máslo čerstvé
2 ks Okurka salátová
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
1 balení Tuňák v oleji

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 615 kcal
Kilojoule 2 574kJ
6% Sacharidy 21 g
79% Tuky 59 g
6% Sodík 127 mg
8% Bílkoviny 5 g

Okurky s tuňákem postup přípravy receptu:

1

Oloupané okurky rozpůlíme a vydlabeme vnitřek.

2

Rozkrájíme je na kousky a dáme na 10 minut povařit do osolené vody.

3

Poté je necháme okapat.

4

Promícháme vidličkou máslo s tuňákem, pepřem a solí.

5

Touto směsí naplníme okurky a na talíři je polijeme majolkou, do které jsme přidali kečup.

6

Dáme vychladit a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept