Jednoduchý recept

Salát z tuňáka

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (19%)
ID receptu: 19554
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Feferony sterilované
3 polévková lžíce Majonéza
2 špetka Oregano sušené
1 ks Rajčata
0,5 ks Salát ledový
150 g Tuňák v oleji

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 403 kcal
Kilojoule 1 684kJ
4% Sacharidy 16 g
37% Tuky 28 g
103% Sodík 2 g
44% Bílkoviny 25 g

Salát z tuňáka postup přípravy receptu:

1

Z konzervy tuňáka slejeme tekutinu a maso dáme do misky. Přidáme majonézu a dobře promícháme.

2

Do hlubší mísy dáme salát nakrájený na proužky, doprostřed vložíme tuňákovou hmotu, posypeme drobně nakrájenou cibulkou a pokrájenou feferonkou. Okraje poklademe dílky rajčete a vše okořeníme oreganem.

Poznámka

Podáváme ihned, jako přílohu zvolíme pečivo.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept