Jednoduchý recept

Svíčková s gorgonzolou a pepřovou omáčkou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (15%)
ID receptu: 19561
Kategorie: Maso

Ingredience

480 g Hovězí svíčková
30 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej olivový
1 polévková lžíce Pepř růžový celý
100 g Sýr Gorgonzola
100 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 341 kcal
Kilojoule 1 425kJ
1% Sacharidy 3 g
10% Tuky 7 g
22% Sodík 450 mg
58% Bílkoviny 33 g

Svíčková s gorgonzolou a pepřovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Maso rozkrájíme na 4 stejné steaky. Na větší rozpálené pánvi smícháme olej a máslo, přidáme pepř a steaky opékáme z každé strany 3 minuty. Poté vyndáme a udržujeme teplé. Do pánve vlijeme víno, necháme chvíli provařit, snižíme teplotu na polovinu a přidáme sýr, nakrájený na malé kostičky.

2

Mícháme, dokud se sýr nerozpustí.

3

Steaky na talíři přelijeme omáčkou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept