Jednoduchý recept

Hlávkové zelí s masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (14%)
ID receptu: 19568

Ingredience

1 špetka Kmín drcený
20 ml Olej rostlinný
1 polévková lžíce Omáčka sójová
1 špetka Podravka
1 špetka Solamyl
1 špetka Sůl
1 ks Vaječný bílek slepičí
200 g Vepřové maso libové
1 polévková lžíce Voda pitná
100 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 351 kcal
Kilojoule 1 470kJ
1% Sacharidy 4 g
37% Tuky 28 g
8% Sodík 159 mg
37% Bílkoviny 21 g

Hlávkové zelí s masem postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájené na nudličky naložíme do sójové omáčky smíchané s vodou, solamylem a bílkem.

2

Zelí nakrájíme na jemné nudličky, osmahneme na oleji a osolíme. Za stálého míchání dusíme asi 8 minut.

3

Na druhé pánvi osmahneme naložené maso, pak zelí s masem smícháme a krátce podusíme, přidáme kmín, sypkou kořenící směs a podáváme.

Poznámka

Podáváme s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept