Recept

Putimská vepřová pečeně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (16%)
ID receptu: 19573
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 polévková lžíce Citronová šťáva
100 g Jablka
10 g Olej rostlinný
1 špetka Sůl
200 g Vepřová kýta
200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 288 kcal
Kilojoule 1 204kJ
2% Sacharidy 7 g
27% Tuky 20 g
9% Sodík 176 mg
34% Bílkoviny 19 g

Putimská vepřová pečeně postup přípravy receptu:

1

Vepřovou kýtu osolíme, potřeme olejem, přidáme citronovou šťávu, bobkový list a krájená jablka. Pečeme doměkka za občasného podlévání.

2

Šťávu nakonec rozmixujeme a zalijeme pečeni.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept