Jednoduchý recept

Sadařova pečeně

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (14%)
ID receptu: 19576

Ingredience

150 g Jablka
1 špetka Kmín celý
20 g Olej rostlinný
1 špetka Sůl
200 g Vepřová kýta
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 344 kcal
Kilojoule 1 438kJ
3% Sacharidy 10 g
33% Tuky 25 g
9% Sodík 177 mg
34% Bílkoviny 19 g

Sadařova pečeně postup přípravy receptu:

1

Maso posolíme, posypeme kmínem, přidáme lžíci oleje a upečeme doměkka. Během pečení podléváme.

2

Oloupeme jablka, nakrájíme a na zbytku oleje opečeme.

3

Maso rozdělíme na talíře, přilijeme šťávu z pečeně a přidáme jablka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept