Recept

Vepřové kotlety na kedlubnách

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (14%)
ID receptu: 19577

Ingredience

200 g Kedlubna
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
200 g Vepřové kotlety
200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 305 kcal
Kilojoule 1 275kJ
3% Sacharidy 10 g
26% Tuky 19 g
12% Sodík 242 mg
39% Bílkoviny 22 g

Vepřové kotlety na kedlubnách postup přípravy receptu:

1

Naklepané kotlety osolíme, opepříme a osmahneme na oleji, podlijeme vodou a podusíme.

2

Kedlubny očistíme a nakrájíme na plátky, které dusíme spolu s masem doměkka.

3

Šťávu vysmahneme, zaprášíme hladkou moukou a zalijeme vodou, krátce podusíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept