Vepřové kotlety na kedlubnách - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 45 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Vepřové kotlety na kedlubnách
Celkový čas: | 45 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 35 minut |
Autor: | Urbanová Urbanová |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (16%) |
ID receptu: | 19577 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
200 g | Kedlubna |
10 g | Mouka pšeničná hladká T 650 |
20 g | Olej rostlinný |
1 špetka | Pepř černý mletý |
1 špetka | Sůl |
200 g | Vepřové kotlety |
200 ml | Voda pitná |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 7g |
---|---|
Cholesterol | 69,0mg |
Draslík | 535,9mg |
Vláknina | 4g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,8mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 21,0mg |
Vitamín E | 1,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Kedlubna, Olej rostlinný, Sůl, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Mouka pšeničná hladká T 650, Pepř černý mletý, Vepřové kotlety mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Vepřové kotlety na kedlubnách postup přípravy receptu:
1 | Naklepané kotlety osolíme, opepříme a osmahneme na oleji, podlijeme vodou a podusíme. |
2 | Kedlubny očistíme a nakrájíme na plátky, které dusíme spolu s masem doměkka. |
3 | Šťávu vysmahneme, zaprášíme hladkou moukou a zalijeme vodou, krátce podusíme. |