Recept

Vepřové maso s jogurtem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 95 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 75 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (14%)
ID receptu: 19579

Ingredience

100 g Jogurt bílý
50 g Mrkev kořen
60 g Paprika žlutá
1 špetka Pepř černý mletý
60 g Rajčata
1 špetka Sůl
0,5 kávová lžička Tymián čerstvý
200 g Vepřová plec
300 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 309 kcal
Kilojoule 1 291kJ
2% Sacharidy 7 g
106% Tuky 79 g
11% Sodík 215 mg
34% Bílkoviny 19 g

Vepřové maso s jogurtem postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme, přidáme nakrájenou mrkev, zalijeme vodou a na mírném ohni dusíme pod pokličkou asi 1 hodinu.

2

Přidáme oloupané rajče nakrájené na plátky, nakrájenou papriku a za občasného podlévání dusíme doměkka.

3

Nakonec vmícháme jogurt a pokrm dochutíme tymiánem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept