Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 1958

Ingredience

0,3 ks Celer bulvový
2 ks Cibule
150 g Fazolky mražené
1 ks Feferony
75 dkg Hovězí maso zadní
3 polévková lžíce Kečup
4 ks Mrkev kořen
2 polévková lžíce Olej stolní
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 polévková lžíce Solamyl

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 384 kcal
Kilojoule 1 605kJ
6% Sacharidy 23 g
475% Tuky 357 g
6% Sodík 119 mg
77% Bílkoviny 44 g

Hovězí po makedonsku postup přípravy receptu:

1

Nakrájené maso na nudličky dusíme na oleji, dokud nepustí šťávu. Přidáme nakrájenou cibuli, celer, mrkev, papriku, kečup a feferonku.

2

Vše dusíme doměkka.

3

Přidáme fazolky, které jsme nechali rozmrazit.

4

Solamyl rozmícháme v trošce vody a zahustíme jídlo.

5

Podáváme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept