Hovězí po makedonsku - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 80 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Hovězí po makedonsku
Hovězí po makedonsku
Celkový čas: | 80 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 60 minut |
Autor: | dudlik |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (24%) |
ID receptu: | 1958 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
0,3 ks | Celer bulvový |
2 ks | Cibule |
150 g | Fazolky mražené |
1 ks | Feferony |
75 dkg | Hovězí maso zadní |
3 polévková lžíce | Kečup |
4 ks | Mrkev kořen |
2 polévková lžíce | Olej stolní |
1 kávová lžička | Paprika mletá sladká |
1 polévková lžíce | Solamyl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 9g |
---|---|
Cholesterol | 110,6mg |
Draslík | 224,9mg |
Vláknina | 14g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 14,5mg |
Vitamín E | 0,7mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 7,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Celer bulvový, Cibule, Fazolky mražené, Feferony, Olej stolní, Paprika mletá sladká mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hovězí maso zadní, Kečup, Mrkev kořen, Solamyl mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Hovězí po makedonsku postup přípravy receptu:
1 | Nakrájené maso na nudličky dusíme na oleji, dokud nepustí šťávu. Přidáme nakrájenou cibuli, celer, mrkev, papriku, kečup a feferonku. |
2 | Vše dusíme doměkka. |
3 | Přidáme fazolky, které jsme nechali rozmrazit. |
4 | Solamyl rozmícháme v trošce vody a zahustíme jídlo. |
5 | Podáváme teplé. |