Jednoduchý recept

Vepřové obložené dušenou zeleninou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (14%)
ID receptu: 19613

Ingredience

20 g Celer bulvový
50 g Cibule
50 g Kedlubna
1 špetka Kmín drcený
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
30 g Mrkev kořen
20 g Olej rostlinný
1 špetka Sůl
200 g Vepřová kýta
100 ml Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 355 kcal
Kilojoule 1 486kJ
3% Sacharidy 11 g
34% Tuky 25 g
10% Sodík 200 mg
37% Bílkoviny 21 g

Vepřové obložené dušenou zeleninou postup přípravy receptu:

1

Maso na sucho opečeme, zaprášíme moukou a podlité vodou dusíme doměkka. Hotové maso přendáme do mísy.

2

Mezitím přidáme do zbylé šťávy několik lžic horké vody, kmín, sůl a šťávu krátce povaříme.

3

Na dobře rozehřátém oleji zpěníme najemno nakrájenou cibuli, přidáme na nudličky zbytek nakrájené zeleniny, na plátky nakrájený česnek, sůl a pepř. Vše zalijeme vodou a dusíme.

4

Takto připravenou zeleninou obložíme maso a zalijeme šťávou.

Poznámka

Ozdobíme petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept