Jednoduchý recept

Vepřové plátky na kmíně

  • Česko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
4
Skvělý recept
4 1 Vepřové plátky na kmíně 5 1
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (16%)
ID receptu: 19616
Kategorie: Maso

Ingredience

20 g Cibule
1 kávová lžička Kmín drcený
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Olej rostlinný
1 špetka Sůl
200 g Vepřové maso libové
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 723 kcal
Kilojoule 3 025kJ
4% Sacharidy 13 g
76% Tuky 57 g
13% Sodík 255 mg
68% Bílkoviny 38 g
Vepřové plátky na kmíně
  • Vepřové plátky na kmíně
  • 1
  • Vepřové plátky na kmíně
  • 2
  • Vložit obrázek

Vepřové plátky na kmíně postup přípravy receptu:

1

Maso naklepeme a mírně osolíme, vložíme na zpěněnou cibulku s kmínem a opečeme po obou stranách. Podlijeme a povaříme.

2

Šťávu vysmahneme, zaprášíme moukou, po zhnědnutí podlijeme a povaříme.

Komentáře a hodnocení

 
Aleisa
Vepřové plátky na kmíně
Klasický recept na hotovku. Oleje stačilo malinko méně, masa dávám 120 g na porci a méně kmínu, ale to záleží na chuti. Před podáváním procedím. Opečené maso se zalije jen malým množstvím vody a podle potřeby se přidává v průběhu dušení. Místo vody je dobré použít vepřový vývar z kostí.

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
4
Skvělý recept