Jednoduchý recept

Guláš s kapary

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (14%)
ID receptu: 19619

Ingredience

1 ks Cibule
1 kávová lžička Citronová šťáva
150 g Hovězí maso přední
5 g Kapary
20 g Olej rostlinný
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 špetka Sůl
100 ml Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 263 kcal
Kilojoule 1 099kJ
4% Sacharidy 13 g
21% Tuky 16 g
9% Sodík 180 mg
31% Bílkoviny 18 g

Guláš s kapary postup přípravy receptu:

1

Nasucho opečené na kostky nakrájené maso osolíme, přidáme nahrubo nakrájenou cibuli a česnek, podlijeme a chvíli podusíme. Když se šťáva vydusí, přidáme olej a osmažíme, podlijeme trochou vody, přidáme rajčatový protlak, rozmícháme a dusíme.

2

Když je maso měkké, přidáme do šťávy rozsekané kapary a několik kapek citronové šťávy.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept