Jednoduchý recept

Hamburský guláš

  • Německo
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (16%)
ID receptu: 19620
Kategorie: Maso

Ingredience

3 ks Cibule
300 g Hovězí libové
1 kávová lžička Kmín drcený
1 špetka Majoránka
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Olej stolní
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Sůl
80 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 375 kcal
Kilojoule 1 568kJ
5% Sacharidy 20 g
23% Tuky 18 g
11% Sodík 218 mg
64% Bílkoviny 36 g

Hamburský guláš postup přípravy receptu:

1

Na jemno nakrájenou cibulku zpěníme na oleji, přidáme kostky hovězího masa, opečeme, oslolíme, podlijeme vodou a dusíme.

2

Před změknutím přidáme majoránku, kmín a papriku a dusíme doměkka.

3

Ke konci šťávu zaprášíme moukou a krátce povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept