Hamburský guláš - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 105 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Hamburský guláš
Celkový čas: | 105 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 90 minut |
Autor: | Urbanová Urbanová |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (16%) |
ID receptu: | 19620 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
3 ks | Cibule |
300 g | Hovězí libové |
1 kávová lžička | Kmín drcený |
1 špetka | Majoránka |
10 g | Mouka pšeničná hladká T 650 |
20 g | Olej stolní |
1 kávová lžička | Paprika mletá sladká |
1 špetka | Sůl |
80 ml | Voda pitná |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 16g |
---|---|
Cholesterol | 92,6mg |
Draslík | 819,1mg |
Vláknina | 7g |
Vitamín A | 315,2mg |
Vitamín B6 | 1,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 11,8mg |
Vitamín E | 0,8mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 5,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Hovězí libové, Kmín drcený, Majoránka, Olej stolní, Paprika mletá sladká, Sůl, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Mouka pšeničná hladká T 650 mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Hamburský guláš postup přípravy receptu:
1 | Na jemno nakrájenou cibulku zpěníme na oleji, přidáme kostky hovězího masa, opečeme, oslolíme, podlijeme vodou a dusíme. |
2 | Před změknutím přidáme majoránku, kmín a papriku a dusíme doměkka. |
3 | Ke konci šťávu zaprášíme moukou a krátce povaříme. |