Jednoduchý recept

Jáhlový puding dvoubarevný

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 19623

Ingredience

200 g Jáhly - loupané proso
2 polévková lžíce Kakao - prášek
1 polévková lžíce Kokos sušený
60 g Oves Milk - sušený ovesný nápoj
0,5 kávová lžička Sirup citronový
1 polévková lžíce Sirup javorový
1 špetka Skořice mletá
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 267 kcal
Kilojoule 1 119kJ
14% Sacharidy 49 g
8% Tuky 6 g
1% Sodík 15 mg
13% Bílkoviny 7 g

Jáhlový puding dvoubarevný postup přípravy receptu:

1

Jáhly nasypeme do sítka a prolijeme vařící vodou. Ze sítka je překlopíme do hrnce, přidáme vodu a vaříme 20 minut.

2

Nalijeme do mixéru i se zbytkem vody, ve které se vařily. Přidáme špetku skořice, ovesný sušený nápoj a pár kapek citrónového sirupu. Osladíme javorovým sirupem. Rozmixujeme na pudingovou hmotu.

3

Polovinu pudingu nalijeme do misky, kterou jsme vypláchli studenou vodou. Druhou polovinu v hrnci obarvíme kakaovým práškem a nalijeme do misky na první polovinu. Necháme vychladnout. Studený puding vyklopíme na talířek, posypeme strouhaným kokosem a podáváme jako dezert.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept