Recept

Hovězí maso na zázvoru

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 65 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (14%)
ID receptu: 19625

Ingredience

500 g Hovězí maso zadní
20 g Olej olivový
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
800 l Voda pitná
1 kávová lžička Zázvor celý
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 409 kcal
Kilojoule 1 713kJ
1% Sacharidy 2 g
28% Tuky 21 g
816% Sodík 16 g
96% Bílkoviny 54 g

Hovězí maso na zázvoru postup přípravy receptu:

1

Maso vcelku potřeme marinádou, opečeme ze všech stran, podlijeme a dusíme doměkka. Je-li třeba, přilijeme teplou vodu.

2

Marinádu připravíme smícháním oleje s ustrouhaným zázvorem, rozdrceným česnekem, pepřem a solí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept