Recept

Tuňák grilovaný na bylinkách

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 24 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 14 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 19641

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
6 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 polévková lžíce Rozmarýn čerstvý
1 kávová lžička Sůl
720 g Tuňák obecný

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 348 kcal
Kilojoule 1 458kJ
0% Sacharidy 1 g
25% Tuky 19 g
13% Sodík 265 mg
75% Bílkoviny 42 g

Tuňák grilovaný na bylinkách postup přípravy receptu:

1

Steaky z tuňáka omyjeme a osušíme, citronovou šťávu rozmícháme s olejem, rozmarýnem, nasekanou petrželkou, solí a pepřem. Rybu marinádou pokapeme a steaky grilujeme po každé straně 6 - 7 minut na rozpáleném grilu.

2

Podáváme s grilovanými rajčátky a čerstvou bagetou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept