Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 19642
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

4 krajíc Chléb toastový
200 g Makrela uzená
1 polévková lžíce Nakládaný zelený pepř
1 špetka Pepř bílý
1 polévková lžíce Pomerančová šťáva
2 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl
1 polévková lžíce Žervé

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 152 kcal
Kilojoule 636kJ
0% Sacharidy 1 g
14% Tuky 11 g
5% Sodík 106 mg
22% Bílkoviny 12 g

Makrelová pěna postup přípravy receptu:

1

Vykostěnou, kůže zbavenou uzenou makrelu rozmixujeme s čerstvým sýrem. Pěnu osolíme, opepříme, a ochutíme pomerančovou šťávou, nakonec vmícháme ušlehanou smetanu a nadrcený zelený pepř.

2

Pěnu rozdělíme do misek a podáváme s toastem.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept