Recept

Jogurová polévka s okurkou a koprem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 19643

Ingredience

300 g Jogurt bílý
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
100 g Okurka salátová
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
300 ml Voda pitná
50 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 90 kcal
Kilojoule 378kJ
1% Sacharidy 5 g
7% Tuky 5 g
8% Sodík 156 mg
12% Bílkoviny 7 g

Jogurová polévka s okurkou a koprem postup přípravy receptu:

1

Jogurt rozmícháme se studenou vodou.

2

Šunku, natvrdo uvařené, oloupané vejce a očištěnou okurku zbavenou semen pokrájíme na kostk, omytý kopr nadrobno nasekáme. Vše přidáme do rozmíchaného jogurtu, osolíme a dobře promícháme.

3

Jogurtovou polévku podáváme vychlazenou.

Poznámka

Servírujeme studené. Vejce předem uvaříme natvrdo.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept