Recept

Zelené fazolové lusky v olivovém oleji

  • Turecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 19657
Kategorie: Zelenina

Ingredience

160 g Cibule
1 ks Citrony
1 kávová lžička Cukr krupice
500 g Fazolové lusky zelené
100 ml Olej olivový
160 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 294 kcal
Kilojoule 1 229kJ
5% Sacharidy 18 g
34% Tuky 25 g
10% Sodík 206 mg
6% Bílkoviny 3 g

Zelené fazolové lusky v olivovém oleji postup přípravy receptu:

1

Rajčata i cibuli pokrájíme na větší kousky, lusky zbavíme vláken a dobře očistíme. Vše osolíme, ocukrujeme, zalijeme olejem.

2

Vzniklou směs zalijeme vodou a vaříme do měkka.

3

Uvařenou zeleninu podáváme vychlazenou, zdobenou citrónem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept