Recept

Sváteční bramborový salát

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 1966
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

500 g Brambory vařené ve slupce
50 g Celer bulvový
1 ks Cibule
1 kávová lžička Citronová šťáva
1 polévková lžíce Hořčice Dijonská
80 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
1 ks Jablka
2 polévková lžíce Majonéza
80 g Mrkev kořen
3 ks Okurky nakládané
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Petržel kořen
1 kávová lžička Sůl
100 g Šunka parmská
5 ks Vejce křepelčí

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 286 kcal
Kilojoule 1 196kJ
12% Sacharidy 41 g
75% Tuky 56 g
190% Sodík 4 g
16% Bílkoviny 9 g

Sváteční bramborový salát postup přípravy receptu:

1

Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky.

2

Vařená křepelčí vejce nakrájíme na čtvrtky.

3

Oloupané jablko na kostičky, cibuli najemno, parmskou šunku na nudličky. Vařenou zeleninu a kyselé okurky nakrájíme na kostičky.

4

Všechny suroviny smícháme, přidáme hrášek a dochutíme majonézou s hořčicí, citrónovou šťávou, solí a pepřem.

Poznámka

Zeleninu předem uvaříme doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept