Jednoduchý recept

Červené fazole v olivovém oleji

  • Turecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 19661
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

10 stroužek Česnek
120 g Cibule
50 ml Citronová šťáva
1 kávová lžička Cukr krupice
300 g Fazole červené sterilované
60 g Mrkev kořen
100 ml Olej olivový
6 g Petržel - nať
60 ml Protlak rajčatový
1 kávová lžička Sůl
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 346 kcal
Kilojoule 1 449kJ
7% Sacharidy 26 g
34% Tuky 25 g
20% Sodík 396 mg
10% Bílkoviny 6 g

Červené fazole v olivovém oleji postup přípravy receptu:

1

Cibuli na drobno pokrájíme, necháme osmažit na olivovém oleji, přidáme pokrájenou mrkev, oloupané stroužky česneku a protlak. Osolíme, ocukrujeme a podlijeme vodou, krátce povaříme.

2

K připravené omáčce vmícháme červené fazole, necháme ještě chvíli povařit.

3

Podáváme vychlazené, posypané sekanou petrželkou a zdobené plátky citrónu.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept