Recept

Křepelky s octovou omáčkou

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 19710

Ingredience

2 polévková lžíce Balsamico ocet
4 ks Křepelka
50 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
4 ks Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
4 ks Tymián čerstvý
200 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 409 kcal
Kilojoule 1 710kJ
4% Sacharidy 13 g
26% Tuky 19 g
22% Sodík 432 mg
64% Bílkoviny 36 g

Křepelky s octovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Očištěné křepelky osolíme a opepříme. Do břišních dutin vložíme omyté bylinky a maso sepneme párátkem.

2

Křepelky opečeme po všech stranách na rozehřátém oleji dozlatova. Přilijeme balsamico a vývar a pod pokličkou pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut. Během pečení křepelky občas přeléváme šťávou.

3

Upečené křepelky vyjmeme a do omáčky zašleháme máslo.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept