Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 19716

Ingredience

4 ks Holoubata
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Rozmarýn čerstvý
1 kávová lžička Sůl
1 kávová lžička Tymián sušený
2 polévková lžíce Víno červené
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 548 kcal
Kilojoule 2 294kJ
1% Sacharidy 2 g
47% Tuky 35 g
17% Sodík 349 mg
94% Bílkoviny 53 g

Grilovaná holoubata postup přípravy receptu:

1

Očištěná a omytá holoubata rozpůlíme a rozevřeme rukama tak, abychom rozlomili kostru.

2

Rozmícháme tekuté máslo se solí a pepřem, přidáme nasekaný rozmarýn, prolisovaný česnek, tymián a přilijeme červené víno. Marinádou potřeme připravená holoubata, vložíme je na rošt a podložíme pekáčem. Opékáme asi 25 minut a během pečení maso obracíme a potíráme marinádou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept