Recept

Vepřové kotlety Gourmet (labužnické)

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 19725
Kategorie: Maso

Ingredience

1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Rozmarýn sušený
1 špetka Sůl
200 g Šunka dušená
250 g Sýr Eidam cihla 40%
1 polévková lžíce Tuk
1 ks Vejce slepičí
600 g Vepřové kotlety

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 567 kcal
Kilojoule 2 372kJ
1% Sacharidy 2 g
46% Tuky 35 g
8% Sodík 163 mg
106% Bílkoviny 60 g

Vepřové kotlety Gourmet (labužnické) postup přípravy receptu:

1

Naklepané kotlety osolíme a opepříme, posypeme mletou paprikou a drceným rozmarýnem. Na rozpuštěném tuku je opékáme po každé straně asi 10 minut.

2

Opečené kotlety naskládáme do zapékací misky, která byla předem vymazaná. Nastrouhaný sýr, na kostičky nastrouhanou šunku, vejce, sůl a pepř dobře promícháme a touto směsí potřeme kotlety.

3

Pečeme v elektrické troubě na 220 stupňů Celsia.

Poznámka

Vejce natvrdo uvaříme předem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept