Recept

Špaldovo - datlové hvězdičky v čokoládové polevě

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 1974

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
150 g Datle
2 kávová lžička Kypřicí prášek do pečiva
300 g Mouka pšeničná celozrnná
180 g Máslo čerstvé
100 g Ořechy lískové
200 g Poleva čokoládová
100 g Sirup datlový
1 kávová lžička Skořice mletá

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 451 kcal
Kilojoule 1 887kJ
15% Sacharidy 55 g
33% Tuky 25 g
2% Sodík 37 mg
12% Bílkoviny 7 g

Špaldovo - datlové hvězdičky v čokoládové polevě postup přípravy receptu:

1

Všechny suroviny zpracujeme na hladké těsto, zabalíme do fólie a necháme přes noc odpočinout v chladu.

2

Vyválíme plát a vykrájíme hvězdičky.

3

Přendáme na plech s pečícím papírem a pečeme na 170°C. Vytáhneme ještě měkké, po vychladnutí ztuhnou.

4

Poléváme rozpuštěnou polevou a zdobíme lískovým oříškem.

Poznámka

Datlový sirup lze zakoupit v obchodě. Suroviny použijeme v bio kvalitě. Mouku hladkou, špaldovou nebo celozrnnou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept