Jednoduchý recept

Kuřecí soté se zeleninou a houbami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 19743

Ingredience

1 kávová lžička Cukr krupice
500 g Kuřecí prsa
50 ml Olej rostlinný
100 ml Omáčka sójová
1 ks Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Rajčata
2 kávová lžička Solamyl
50 g Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 335 kcal
Kilojoule 1 403kJ
2% Sacharidy 7 g
25% Tuky 19 g
17% Sodík 343 mg
60% Bílkoviny 34 g

Kuřecí soté se zeleninou a houbami postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a zprudka orestujeme na oleji na pánvi.

2

Přidáme očištěnou, nakrájenou papriku, rajče a žampiony, promícháme a krátce orestujeme. Zalijeme sójovou omáčkou smíchanou se solamylem, cukrem a solí a vše krátce povaříme.

3

Soté ozdobíme nastrouhaným sýrem.

Poznámka

Podáváme s dušenou rýží nebo s pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept