Recept

Pečené filé s tvarohovou majonézou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 19757
Kategorie: Maso

Ingredience

majonéza
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 špetka Cukr krupice
120 g Majonéza
0,5 kávová lžička Paprika mletá sladká
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 špetka Sůl
250 g Tvaroh jemný
Pečené filé s tvarohovou majonézou
1 polévková lžíce Citronová šťáva
500 g Filé z aljašské tresky
100 ml Olej stolní
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 430 kcal
Kilojoule 1 798kJ
2% Sacharidy 6 g
41% Tuky 31 g
15% Sodík 301 mg
59% Bílkoviny 33 g

Pečené filé s tvarohovou majonézou postup přípravy receptu:

1

Omyté porce filé osolíme, pokapeme citronovou šťávou, posypeme mletou paprikou a po obou stranách opečeme na pánvi na oleji.

2

Příprava majonézy: měkký tvaroh smícháme s majonézou, osolíme, osladíme a ochutíme citronovou šťávou. Nakonec vmícháme rajčatový protlak a mletou papriku.

3

Opečené porce filé upravíme na talíře a podáváme s tvarohovou majonézou.

4

Vhodnou přílohou jsou smažené hranolky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept