Jednoduchý recept

Fazolové lusky dušené na másle

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 1976

Ingredience

1500 g Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
150 g Máslo čerstvé
1,5 g Pepř černý mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 133 kcal
Kilojoule 556kJ
2% Sacharidy 5 g
17% Tuky 13 g
19% Sodík 389 mg
2% Bílkoviny 1 g

Fazolové lusky dušené na másle postup přípravy receptu:

1

Fazolové lusky opepříme a prohřejeme s polovinou dávky másla. Pokud jsou lusky dlouhé, překrájíme je na kratší kousky.

2

Nakonec pokrm zjemníme přidáním zbylého másla.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept