Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 19766
Kategorie: Maso

Ingredience

1 krajíc Chléb konzumní
2 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Cukr moučkový
800 g Kapr obecný
4 polévková lžíce Křen
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
50 ml Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
100 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 515 kcal
Kilojoule 2 155kJ
4% Sacharidy 16 g
43% Tuky 32 g
15% Sodík 298 mg
67% Bílkoviny 38 g

Kapr na pivu s křenem postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté porce kapra osolíme a opepříme. Z krajíce chleba odkrojíme kůrku, střídku nastrouháme do misky a zalijeme pivem.

2

Připravené porce kapra zprudka opečeme na pánvi a vyjmeme. Ve výpeku rozpustíme máslo, přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme. V pivu namočený chléb rozmělníme na kaši a vlijeme do pánve. Rozmícháme, osolíme, osladíme a ochutíme citronovou šťávou. Chvíli povaříme a nalijeme na kapra.

3

Porce kapra upravíme na talíře a posypeme nastrouhaným křenem.

4

Podáváme s různě upravenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept