Recept

Kořeněné králičí řízky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 19768
Kategorie: Maso

Ingredience

4 stroužek Česnek
1 špetka Chilli koření mleté
800 g Králičí maso
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
100 ml Olej stolní
2 polévková lžíce Omáčka sójová
4 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 576 kcal
Kilojoule 2 411kJ
2% Sacharidy 8 g
52% Tuky 39 g
19% Sodík 381 mg
80% Bílkoviny 45 g

Kořeněné králičí řízky postup přípravy receptu:

1

Králičí hřbet a zadní nohy vykostíme, naporcujeme, omyjeme a mírně naklepeme. Maso osolíme a potřeme směsí sójové omáčky, chilli koření a prolisovaného česneku. Necháme několik hodin odležet v chladu.

2

Každý řízek obalíme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance. Smažíme na pánvi na rozpáleném oleji dozlatova.

3

Řízky podáváme s opečenými bramborami nebo se smaženými hranolky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept