Recept

Francouzské kuličky z mletého masa

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 19775

Ingredience

1 ks Cibule
150 g Houby čerstvé
100 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
200 g Telecí plec
1 ks Vejce slepičí
100 g Vepřová plec
250 g Zeleninová směs francouzská - mražená

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 401 kcal
Kilojoule 1 680kJ
2% Sacharidy 7 g
45% Tuky 33 g
9% Sodík 188 mg
34% Bílkoviny 19 g

Francouzské kuličky z mletého masa postup přípravy receptu:

1

Omyté telecí a vepřové maso umeleme a promícháme s očištěnými, na oleji podušenými houbami nakrájenými na kousky. Přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, vejce, sůl, pepř a vše dobře promícháme.

2

Ze směsi tvarujeme kuličky a smažíme je na oleji na pánvi.

3

Kuličky vložíme do podušené zeleniny a pod pokličkou dusíme asi 15 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept