Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 19804

Ingredience

4 polévková lžíce Mléko polotučné
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
100 ml Olej stolní
4 polévková lžíce Strouhanka
200 g Sýr Brynza
1 ks Vaječný bílek slepičí
2 ks Vaječný žloutek slepičí
1 ks Veka

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 547 kcal
Kilojoule 2 290kJ
7% Sacharidy 26 g
56% Tuky 42 g
4% Sodík 87 mg
30% Bílkoviny 17 g

Brynzové řezy postup přípravy receptu:

1

V kastrolu na plotně rozpustíme brynzu. Přilijeme žloutky rozmíchané v mléce a přisypeme mouku. Za stálého míchání uvaříme kaši, která se nechytá vařečky.

2

Krajíčky veky potřeme po obou stranách uvařenou sýrovou pomazánkou, namočíme je v rozšlehaném bílku a obalíme ve strouhance. Usmažíme na oleji na pánvi.

3

Řezy podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept