Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 19812

Ingredience

1 ks Cibule
1 kávová lžička Cukr krupice
300 g Fazole bílé
2 polévková lžíce Kečup
1 špetka Majoránka
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 285 kcal
Kilojoule 1 192kJ
15% Sacharidy 53 g
1% Tuky 1 g
10% Sodík 207 mg
32% Bílkoviny 18 g

Bretaňské fazole postup přípravy receptu:

1

Den předem namočíme fazole, druhý den vodu osolíme a fazole vaříme asi 40 minut doměkka.

2

Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a česnek osmažíme na sádle, přidáme ostatní suroviny a vše zalijeme vodou z fazolí. Chvíli povaříme.

3

Nakonec do omáčky vmícháme uvařené, scezené fazole.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept