Jednoduchý recept

Zelné lokše

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 19826

Ingredience

2 stroužek Česnek
500 g Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
800 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 615 kcal
Kilojoule 2 571kJ
29% Sacharidy 104 g
19% Tuky 15 g
12% Sodík 234 mg
30% Bílkoviny 17 g

Zelné lokše postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté zelí nadrobno nakrouháme. Přidáme mouku, sůl, vodu a vypracujeme tužší těsto.

2

Těsto rozdělíme na kousky a ty rozválíme na placky. Pečeme je nasucho po obou stranách na teflonové pánvi.

3

Upečené lokše potřeme česnekem a rozpuštěným sádlem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept