Recept

Dušené pikantní hovězí s divokými houbami

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (15%)
ID receptu: 19829

Ingredience

1 ks Bobkový list
200 g Cibule sterilovaná
150 g Houby čerstvé
400 g Hovězí roštěnka vys. peč.
400 ml Hovězí vývar základní
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 ks Mrkev kořen
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
50 g Pancetta
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 polévková lžíce Rozmarýn čerstvý
1 špetka Sůl
150 ml Víno červené
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 398 kcal
Kilojoule 1 666kJ
3% Sacharidy 11 g
142% Tuky 107 g
33% Sodík 655 mg
64% Bílkoviny 36 g

Dušené pikantní hovězí s divokými houbami postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na kostky 2x2 cm dáme do mísy a poprášíme moukou.

2

V hrnci opečeme na oleji maso 2-3 minuty dohněda, poté vyndáme a nasypeme malé cibulky a pancettu, dusíme 5 minut, občas promícháme.

3

Do hrnce přidáme houby a česnek nasekané nahrubo a mrkev nakrájenou na malé kostičky. Dusíme 5 minut, přilijeme víno a necháme provařit.

4

Maso vrátíme do hrnce, přidáme protlak, promícháme a přilijeme vývar.

5

Přidáme bobkový list a rozmarýn, přiklopíme a pečeme v troubě vyhřáté na 200°C 20 minut. Poté sundáme pokličku a necháme v troubě ještě 5 minut.

6

Osolíme, opepříme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept